close

Handlekurv

close

Fraktmetoder

Swix Sommer Sognsvann 56776 Jpg Crop

Motion er en helt ny kolleksjon fra SWIX!

Motion serien er optimalisert for bruk i naturen og er laget for de som er glade i utendørs trening. Serien er veldig diskret og kan brukes til all trening året rundt. En spenstig gråfarge mikset med freshe og trendy farger er fundamentet i denne kolleksjonen.

Plaggene har gjennomtenkte detaljer, som praktiske lommer til for eksempel telefon, og en åpning for pulsklokke på ermet.

Kolleksjonen finnes også i junior.

MOTION SOFTSHELL JACKET

SWIX Motion Softshelljacket er en allværsjakke utviklet til høy-intensitets utendørs trening og konkurranser. Denne jakken er så teknisk som en aktiv ytterjakke kan bli. Den er laget av 4 forskjellige materialer som alle er førsteklasses prestasjonsmaterialer. Den har 4-veis stretch over hele seg, og vindtett frontpanel som gjør den perfekt for utholdenhetstrening i høyt tempo.

Swix Sommer Sognsvann 56299

MOTION PACKABLE JACKET

SWIX Motion Packable jacket er en smart og praktisk multisportjakke til utendørstrening og konkurranser. Den er lettvekt, og kan komprimeres slik at den får plass i lommen. Til tross for dette tilbyr den tilstrekkelig beskyttelse mot vind i mellomsesongene, både i by og i skog.

Motion Packable

MOTION TIGHTS og MOTION TIGHTS WINDSTOPPER

SWIX Motion Tights og er en anvendelig multisport tights designet for utendørstrening og konkurranser.

Motion Windstopper Tights er spesielt egnet for kjølige forhold; ideell til vår og høst. Baksiden er laget i et behagelig børstet materiale som bidrar til å holde deg varm og forsiden er laget av Gore Windstopperstretch.

Motion serien er optimalisert for bruk i naturen, men den er veldig diskret og kan brukes til all trening året rundt.