close

Handlekurv

close

Fraktmetoder

Swix Sommer Sognsvann 56528

RADIANT - Våren og sommerens nyhet!

Maksimal synlighet med førsteklasses funksjonalitet og design.

Selv om det blir stadig lysere kvelder, er det viktig med klær som gjør at du synes. SWIX Radiant er for deg som liker å trene både ute i naturen og langs trafikkerte veier.

Plaggene har en trendy neon-rød farge for maksimal synlighet. Dette gjør at du synes på dagtid, og refleksene bidrar til god synlighet etter at det har blitt mørkt.

Mange synlighetsplagg har en noe tradisjonell passform og utseende. Radiant derimot har et fresht design og du kan føle deg trygg i trafikken – uten å se ut som om du skal stoppe den!

Swix Radiant passer like godt til løp, sykkel og rulleski.


RADIANT RACEX BODYWEAR

SWIX Radiant RaceX, vårt prisvinnende super-stretchyog lettvekt tech-bodywear. Denne transporterer fuktighet og tørker raskt, slik at den tilpasser seg kroppstemperaturen din og aktivitetsnivået ditt. Nå fåes den i en sprek farge med reflekspanel, derav navnet «radiant». Den passer like bra i urbane omgivelser, som den gjør i naturen.

Radiant Trøye

RADIANT JAKKE

SWIX Radiant jakke er en teknisk avansert multisportjakke for deg som trener og konkurrerer utendørs. Den er lettvekt og kan lett komprimeres slik at den får plass i lommen. Til tross for dette tilbyr den tilstrekkelig beskyttelse mot vind i mellomsesongene, både i by og i skog. Den har også sprakende farger og reflekspanel, derav navnet «radiant». Den passer like bra i urbane omgivelser, som den gjør i naturen.

36 A2368 B

RADIANT TIGHTS

SWIX Radiant Tights er teknisk avansert tights med et holdtbart og robust materiale. Dette gjør den spesielt egnet til utendørs trening og konkurranser. Den finnes i en sprek farge med reflekspanel, derav navnet «radiant». Den passer like bra i urbane omgivelser, som den gjør i naturen.

Radiant Tights

TILBEHØR

36 A2322