close

Handlekurv

close

Fraktmetoder

Ch Liquid

SWIX CH Liquid - nye flytende treningsglidere

Et utmerket fluorfritt alternativ!

Raske og enkle å bruke, og ekstremt holdbare. Disse voksene er fullt sammenlignbare med standard SWIX CH-glidere, både når det gjelder ytelse (gli) og holdbarhet. Utviklet sammen med vårt World Cup Racing Service Team, med imponerende testresultater.

Anbefales for ambisiøse skiløpere, dedikerte skientusiaster og turløpere.

Ch Liquid Application 1 Ch Liquid Application 2 Ch Liquid Application 3

PÅLEGGING

For best mulig resultat er det viktig å la voksfilmen tørke helt. Påfør glideren i en temperatur over 10°C og vent 15 minutter før voksfilmen tørker før du polerer med en blå nylonbørste.

CH Liquid er et fullgodt alternativ til den mer arbeidskrevende tradisjonelle glidingen med smørejern, på de fleste fører. For å oppnå best effekt av flytende glidere samt bevare skisålen, må imidlertid varmvoksing utføres jevnlig og alltid på nye eller nyslipte ski.

INNOVASJON

SWIX CH Liquid kommer på spraybokser med Bag-on-Valve teknologi, som også brukes innen bl.a. næringsmiddel- og farmasøytindustrien. Denne teknologien holder glideren helt separat fra drivgassen også under påføring, og garanterer høy ytelse. Fra et helsemessig synspunkt er disse produktene å foretrekke framfor tradisjonell gliding og børsting da de gir mindre partikler i arbeidsmiljøet. Det er imidlertid fortsatt viktig å jobbe i et godt ventilert miljø for å unngå damp fra løsningsmidler.