close

Handlekurv

close

Fraktmetoder

Swix Racing Center

Swix Racing Center-butikkene er våre spesielt utvalgte samarbeidspartnere i butikk. Vi topper kompetansen i butikken og gir de ansatte opplæring på bruk av Swix-produkter. Samtidig sørger vi for at butikken alltid fører det nyeste og bredt utvalg av våre racingprodukter.

Bransjen er i utvikling med både positive og utfordrende sider. Vi i Swix ser det som vesentlig at vi som leverandør av høytekniske produkter til sport og fritid ivaretar kunnskapen hos forhandlerne. Dette slik at de vesentlige egenskaper og bruk av våre produkter blir formidlet til kunden på riktig måte. Swix Racing Center butikker velges ut fra kvalitet uavhengig av kjedetilknytning, konstellasjoner osv., men geografisk plassering i vårt langstrakte land tas med i betraktningen.

Med Swix Racing Center setter vi krav til at butikkene har et bredt utvalg av Swix produkter, være seg både hardvare og tekstiler. Videre setter vi også krav til at produktene profileres på en skikkelig og ryddig måte. Som gjengjeld tilbyr vi ekstra opplæring, ekstra butikkmateriell, samt en tett og god oppfølging gjennom våre salgsrepresentanter og servicepersonell.

Vårt mål er at vi sammen skal sikre et høyt faglig nivå på våre produkter i nevnte butikker, og at servicegraden skal være så god at sluttforbrukere opplever ekstra service og trygghet ved å handle i Racing Center butikkene.

Siden vareutvalget i respektive butikker vil variere fra år til år, vil utvelgelsen av butikker som får status som Swix Racing Center variere fra år til år. Man får statusen for en sesong om gangen.

Swix Racing Center, Norge og Sverige 2017 / 2018