close

Handlekurv

close

Fraktmetoder

Pakketips Til Paaskeferien

Pakketips til påskeferien!

SWIX har produktene du trenger for at påskeferien skal bli en suksess.

Varmende vårsol. Nysnø. Kram snø. Pudder. Påskesnø. Det er mange nordmenn som drar på skiferie for å erfare nettopp dette. Det begynner å bli varmere, men det kan allikevel fremdeles være et kaldt drag i luften. Det er viktig å kle seg riktig for at man skal få en optimal opplevelse når man er ute på skitur. SWIX har produktene du trenger for at påskeferien skal bli en suksess. 

Turklær

Blir du lett kald, eller foretrekker du å gå rolig på ski? Da er det fint med superundertøy med litt ull i. Swix RaceX Warmer best i test, og er et «must have»! På føttene hjelper vår cross country warm sock deg med å holde på varmen; den har frotté som gir økt komfort og slitestyrke.

Topp dette med en Gunde lue og et par Atlas X Glove-Mitt  hansker. Gunde luen gir deg en retro påskelook, og AtlasX Glove-Mitt er en genial og superpraktisk langrennshanske med et skjult vindtrekk til påskedager med ekstra bris.

Turutstyr

Du må smøre skiene dine for en god opplevelse i skisporet. Få slutt på klaging av bakglatte ski med SWIX Nero klister. Dette er et revolusjonerende klister med en svart ingrediens som har gitt imponerende resultater. Klisteret passer perfekt på skiftende snøforhold, holder seg innenfor festesonen, og er meget slitesterkt!

Synes du det blir mye kliss med tradisjonelt klister kan vi anbefale hurtigklister på boks. Rask pålegging uten søl – perfekt for deg som vil ha det enkelt! For å fjerne klisteret og annen smøring trenger du SWIX renseservietter.Servietten kan du bruke til å rengjøre skisålen, kantene og oversiden. Den får du fint plass til i jakkelommen, og den er veldig lett å bruke.

Sist men ikke minst må du huske å holde deg hydrert. Triac drikke beltet er perfekt til både kald og varm drikke, og du får plass til den obligatoriske kvikk lunsjen og appelsinen sammen med hyttenøklene i den ekstra lommen.

SWIX ønsker dere alle en fortreffelig påskeferie!