close

Handlekurv

close

Fraktmetoder

Swix Lovlia Sverrehjornevik 3218

SLIK FÅR DU MEST MULIG UT AV FELLESKIENE DINE


Braksuksessen med felleski har senket terskelen for å spenne på seg skiene og komme seg ut i løypene. Men ikke glem at skiene fortsatt trenger behandling og kjærlighet for å fungere optimalt.

Med dagens skiteknologi trenger du hverken eget smøreteam, smøretrailer eller avansert kunnskap for å sikre godt feste. Med felleski slipper du å påføre festesmøring - og husker du i tillegg disse punktene vil skiopplevelsen bli enda bedre.

1. Unngå ising

Når snøen går fra å være vått til tørr og gradestokken viser rundt null grader - er risikoen for ising til stede. Derfor har vi utviklet Swix Skin Care - en impregnering for felleski. Skin Care motvirker at snø og is fester seg i fellen og reduserer friksjonen mellom fellen og snøen. Det gjør også at fellens glidegenskaper forbedres. Se instruksjonsfilm fra Sport1 her.


2. Hold fellen ren

Over tid samler fellene opp smørningsrester, skitt og forurensing fra snøen. Det gjør at fellen blir både tregere og reduserer ytelsen (feste-egenskapene). Bruk derfor Swix Skin Cleaner for å rengjøre fellene på en skånsom måte. Obs! Ikke bruk klisterfjerner på fellen da det kan påvirke limet på fellen.

3. Legg på flytende glider - enkelt og veldig effektivt

Jo bedre ski, jo bedre skiopplevelser. Selv om festet er godt med felleski, så vil turen bli bedre med litt mer fart. Derfor har vi anstrengt oss for å utvikle et glider-produkt som er enkelt å bruke - også på felleski. Den nye CH Liquid-serien kan du enkelt påføre skiene dine inne i leiligheten, uten smørebord, jern og siklejobb.

PS: Det finnes også en universal skin-ski glider som påføres med en liten svamp som sitter på pakningen. Se instruksjonsfilm fra Sport1 om hvordan du påfører Skin-ski glider her.

Slik gjør du det:

  1. Før skituren kan du spraye SWIX Skin Care rett på fellen, og gni lett inn med papir. Dra papiret forfra og bakover. På denne måten impregnerer du fellene slik at smuss og møkk i sporet ikke fester seg. Det hindrer også fellene fra å ise.
  2. Spray på CH Liquid (6,7 eller 8 avhengig av temperatur) på glidsonene over og under fellen. La glideren tørke innendørs i ca 15 minutter og børst av med nylonbørste. Bruk eventuelt skin-ski glideren.
  3. Etter skituren bør du spraye SWIX Skin Cleaner på et papir og rengjøre fellene forfra og bakover.

God tur!