close

Handlekurv

close

Fraktmetoder

Radiant Toppbilde Ferdig

En god treningstights gir deg en bedre opplevelse når du er på trening, og det er derfor viktig at du velger en treningstights som passer dine behov. For å finne tightsen som passer deg best er det et par ting du må tenke på.

Aktivitet

Hva skal du bruke tightsen til? Trener du mye ute i naturen? Løper du kun når sola skinner, eller synes du det er forfriskende å ta en løpetur i duskregnet samtidig som vinden gjør seg til kjenne?

Om du løper mye ute kan vi anbefale SWIX RADIANT TIGHTS. Denne tightsen er lang nok, sklir ikke ned, og tåler å komme borti greiner og kvister uten å rakne. Den har knæsje farger og reflekspaneler som gjør deg mer synlig. Dette er spesielt viktig om du løper mye i urbane omgivelser. Da blir du sett i trafikken uten å se ut som om du skal stoppe den! Vil du ha en litt mer diskret utseende tights, så sjekk ut SWIX MOTION TIGHTS.

Liker du å trene ute når været er litt røffere er SWIX MOTION WINDSTOPPER TIGHTS helt rå. Den har en bakside som er laget i et behagelig børstet materiale som bidrar til å holde deg varm, og forsiden er laget av Gore Windstopper stretch.

Motion I Tekst Bilde

Tekniske funksjoner

Blir du fort veldig varm er det viktig at du ser etter en tights med bra ventilasjon, i tillegg er det viktig at tightsen absorberer fuktighet. Sjekk også at tightsen har et hurtigtørkende materiale, og er elastisk.

Sliter du med at tightsen din vanligvis ikke sitter er silikonbånd i livet og anklene en fordel. Da sitter den ordentlig, og sklir ikke opp.

Det er viktig at du gjør research før du kjøper, og at klærne passer deg. Du kan kjøpe klær på nett til både dame og herre, og om de ikke skulle passe kan du returnere de.