close

Handlekurv

close

Fraktmetoder

Img 2543 Jpg1

Å velge riktig ryggsekk til treningsturen gjør turen veldig mye bedre, og det er derfor viktig å vite hva du må se etter.

VELG RIKTIG STØRRELSE

Generelt kan det være vanskelig å vite om ryggsekken er stor nok. En løpesekk derimot skal kun være mellom 0-15 liter, ettersom det er begrenset hva du pakker når du skal på treningstur. Det du bør beregne å få plass til er drikke, snacks, og tørre klær. Den bør heller ikke veie over 800 gram.

BRUKSOMRÅDE

Her er det flere faktorer som spiller inn; trener du mye ute i mørket? Skal den brukes både vinter og sommer? Bruker du den i konkurranser?

Om du trener når det er mørkt ute bør sekken ha refleks. Da kan vi anbefale High Viz Race X Pack, med reflekspaneler i ytterstoffet!

Det er flere som bruker løpesekken til både langrenn om vinteren og løping om sommeren. Da er det viktig med et isolert hovedrom som gir innholdet ekstra beskyttelse og en eventuell regnbeskyttelse, slik som Race X Pack har. Denne sekken har blitt kåret til best i test, og er også veldig populær under Birkebeinerrennet da du fint får plass til arrangøren sine krav på pakkelisten.

SWIX Focus Trail Pack er en liten sekk som er perfekt til intens løping og konkurranser, da den er designet som en vest for optimal kroppskontakt og lite volum. I tillegg transporterer den fuktighet hurtig, og har elastiske bryststropper for optimal tilpassing.

PRAKTISKE LØSNINGER

Hoftebeltet har en dobbeltfunksjon; det skal gi en bedre vektfordeling, og bedre passform! I tillegg er det veldig tungvint å ta av sekken for å drikke, eller når du trenger en snack. Da er det viktig at hoftebeltet har praktiske lommer med plass til snacks, og annet du trenger rask tilgang til.

Skulderremmene bør være polstret for økt komfort, i tillegg til at det bør være en brystrem slik at sekken sitter bedre.

Sekken bør også ha uttak for drikkeslange.

ANDRE ALTERNATIVER

Et alternativ til sekken er drikkebelte. Isolerte drikkebelter holder drikken varm om vinteren, og kald om sommeren. I tillegg har de lommer hvor du kan legge nøkler, mobil, og snacks. SWIX Insulated Drink Belt passer like bra til mosjonisten som eliten!