close

Handlekurv

close

Fraktmetoder

Swix Lovlia Sverrehjornevik 3481 2 Jpg 1

Alle våre staver selges med håndtak og type håndtak vil variere avhengig av hvilken stavmodell du har.
På utvalgte stavmodeller er ikke stropper inkludert. Dette fordi vi ønsker at kunden selv skal kunne velge sin optimale stroppmodell og størrelse. Stropper og håndtak selges i 2 pakning.

Stropper

Løpere på World Cup-nivå har brukt tekniske stropper formet som hansker i flere år. De aller fleste som går på ski vil få fordeler av å bruke disse stroppene. Til skigåing i preparerte løyper anbefales de samme stroppene som blir brukt i World Cup.


Swix Triac Connection system - TCS
Swix Triac Connection System TCS ble utviklet for Triac 3.0 staven,men vi har nå valgt å tilby dette systemet på flere av stavene våre. Konseptet går ut på at du først velger stav i din foretrukne lengde og deretter velger du den stroppen du ønsker. Du kan da velge mellom 4 forskjellige type stropper, samt velge riktig størrelse


Swix Triac 3.0 originale stropper

Swix Triac 3.0 Flex stropper

X-Fit stropper for Swix TCS

Profit 3D stropper for Swix TCS

Håndtak

Håndtak dreier seg først og fremst om komfort. Et mykt håndtak føles bedre enn et hardt, en-komponent plasthåndtak. Et håndtak med naturkork føles varmere enn et håndtak i plastmateriale. Swix har to hovedgrupper håndtak.

PC-håndtak, som kommer i flere materialutførelser og turhåndtak som er et litt enklere håndtak i plast.


PC-håndtak finnes i tre utførelser:
• PC: Myk grepsone i gummi som er god å holde i og har høy slitestyrke.
• PCU: Korkfylt termoplast grepsone som gir gode isolasjonsegenskaper og høy slitestyrke.
• PCC: Grepsone i 100 % naturkork – fremragende isolasjonsegenskaper, perfekt friksjon mot hånden, lav vekt, men dårligere slitestyrke enn de to andre versjonene.

I tillegg finnes TCS håndtak som kun fungerer sammen TCS stropper

Swix Just Click-system er basert på PC-håndtakets geometri og finnes i de samme tre materialene som PC-håndtakene.

Turhåndtakene som du finner på de rimeligste modellene ivaretar funksjonaliteten, men er ikke like behagelige som PC-håndtakene. Vær obs på at noen av de mer tekniske stroppene, som Profit og BIA ikke passer til disse håndtakene.