menu search
NO
close

Handlekurv

Er du sikker?

Ønsker du å fjerne dette produktet fra handlekurven din?

close

Fraktmetoder

På posten

Postkasse Sendingen blir sendt til postkassen din. Transporttid er normalt 3-5 virkedager, avhengig av strekning.

  • Sendingen kan spores ved hjelp av sporingsnummeret.
  • Du varsles om at sendingen er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.
  • Transporttid er normalt 3-5 virkedager, avhengig av strekning.
  • Er postkassen din liten eller låst bør du velge servicepakke.
På posten

Hent varene selv på posten Sendingen er en klimanøytral servicepakke som blir levert til ditt postkontor/ post i butikk.

  • Du varsles om at sendingen er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.
  • Transporttid er normalt 1-3 virkedager, avhengig av strekning.
  • Sendingen kan spores ved hjelp av sporingsnummeret.
På posten

Levering på døren Sendingen leveres hjem til deg mellom klokken 17 og 21.

  • Sendingen kan spores ved hjelp av sporingsnummeret.
  • Du varsles i god tid om forventet utleveringsdag på sms og / eller e-post, i tillegg til nytt varsel når sendingen er lastet på bil for utkjøring samme kveld.
  • Sjåfør ringer deg på mobiltelefon 30 - 60 minutter før levering.
  • Dersom sendingen ikke kan leveres, blir den fraktet til lokalt postkontor/ post i butikk og du vil motta en varsel om dette via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.
CloseLukk
Svalbard Skimaraton:Svalbard Skimaraton 2017
1

CH8X Red, 180g

Hydrokarbonvoks.
Fra -4°C til +4°C.
God treningsvoks.
Lett å varme inn.
God under tørre forhold.
NOK 199,-

Du må velge ønsket farge og størrelse.

Produktet er lagt i handlekurven

Vi beklager. Den valgte størrelsen er ikke på lager.

Produktnummer: CH08X-18

Temperaturområde fra -4°C til +4°C. Anbefalt smørejerns temp: 130°C.
En videreføring av vår standard CH8. En økonomisk trenings og racing voks, og grunnprepareringsvoks for varm ski. Lett å smelte på og svært praktisk å arbeide med.
Hastigheten på smørejernet bør være ca. 8-10 sek. på en skøyte- eller alpinski. Voksen kan varmes opp på nytt etter nedkjøling til romtemperatur (10 min.) for bedre holdbarhet. Viktig å ha et godt smørejern for å få effektiv smelting av voksen.

createSkriv en omtale